Stråtag, findes der noget smukkere tag?

Et stråtag er et levende og smukt tag. Det er et miljørigtigt og CO2 neutralt tag. Det er verdens bedste klimaskærm - det sikrer en ensartet temperatur døgnet rundt. Der er lunt om vinteren og køligt om sommeren, og så er der tørt under stråtaget. Ingen andre tagmaterialer kan opnå samme indeklima.

Stråtage har en forventet levetid på ca. 40-50 år. Et stråtag er ikke kun et tag. Har man et hus med stråtag, har man et hus med en helt speciel sjæl og historie, nye som gamle huse. For mig som tækkemand er et stråtag ikke bare et tag, det er mere som  et kunstværk, som jeg gør mit ypperste for at lave helt perfekt. Der er stor tilfredsstillelse i at arbejde med strå, et naturprodukt, som gør at ikke to stråtage er ens, da nuancerne og tykkelsen på stråene varierer fra tag til tag.

Et stråtag er 100 procent håndlavet, ogdet er derfor i høj grad en tillidssag, at få lavet et nyt stråtag. Der er meget store forskelle i kvalitet og udførelse. Jeg anbefaler derfor, at undersøge mulighederne grundigt, før man køber et nyt stråtag. Ligesom  jeg også anbefaler mine kunder, at indhente tilbud fra flere tækkemænd.

RELEVANTE LINKS OM STRÅTAG